Sista dagen i Thailand

Sa illa ar det faktiskt, vi har nu varit har i 28 dagar och vart visum gar ut om tva. Sa det ar dax att dra vidare och det gor vi imorgon kl 06:00 mot Malaysia och Langkawi...

Har i Krabi har vi inte gjort sa mycket, vi har besokt de tva stranderna som ligger har nedanfor, Ao-nang och nagot annat. De var sadar. Visst, Sadar med mina matt numera ar inte bara sadar, men vattnet var grumligt, det var lang-langgrunt och det fanns inget att snorkla pa eller leka med sa lange man sjalv inte hade med sig det, Temperaturen var val en sadar 28C men anda. Man blir bortskamd. Vi bor en bra promand fran stranden sa vi far oss en liten promenad varje dag, eller tva egentligen, en till stranden och en hem coh sen minst en till for att hamta middag som vi oftast har atit take-away. Forst pa grund av forkylning och nu pa sistone pa grund av att jag har gnisslat tander nagon natt och gnisslat sa hart att jag har ont i tanderna och det har blivit en inflamation i kinden. Bra jobbat johan, precis nar jag blivit av med forkylningen.

Fore detta nu hande sa hade en en magisk klattrardag har. Vi gjorde en heldag som var hardare an ett Goteborgsvarv. Det var grymt kul och vi gjorde allt fran latta till medelsvare klattringar, solen sken och vi hade det abra sa bra. Lagom till vi var helt slut och fardiga sa borjade det regna. Bra tajmning dar ocksa.

Annars har vi inte gjort sa mycket. Det ar bara en vecka med "beach" resa kvar sa vi passar pa att traycka det sista ur den, ska bli skont med lite omvaxling sedan. Ibland kan det faktiskt bli for mycket av det goda...
Nu sk ajag strax forsoka ata lite middag med manga ord som inte ska skrivas har och lite jammer...

Kommentarer
Postat av: Sara

Du, från en tandgnisslare till en annan, framtiden löser sig, slappna av!

2011-03-19 @ 16:17:51
Postat av: Stina

Hej vännen! Tack för gratulationen. Jisses vilken fin safari jag ska åka på i Kenya i sommar. Tack! Det låter som att ni har det finfint där borta i värmen. Längtar tills vi ska ut och resa. Vart ska ni efter Malaysia? När kommer ni hem igen? Stor kram tiller båda!

2011-03-20 @ 21:21:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback