Phu Qouc

Sa heter stallet dar vi varit sista dagarna, det ar en liten liten o vid vietnams sydspets. On ar inet stor och den arinte valutvecklad. Men vi har bott pa ett fint stalle med en helt ok strand nedanfor och en stor pool att plaska i nar man inte orkar ta trapporna ned till havet.

Sihanoukville var trevligt, det hander dock valdigt mycket dar sa det ska bli otroligt intressant att komma tillbaka dit. Stranden var fin men de dagarna vi tog oss dit var det valdigt mycket maneter i vattnet. Inte farliga men anda inte sa trevliga. Jag var ute och dok ocksa, sag valdigt stora barracudas och lite annat smatt och gott, men inte sa imponerade dykningar som pa de andra stallena jag varit.

Det blev en valdigt intressant resa fran Shianoukville till Phu Qouc, forst tror vi att de ahde glomt oss for de var over 45 min senamed att hamta oss och nar vi val blev hamtade var det bara vi tva i en minibuss. Vi trodde att vi skulle aka en stor buss for detahde han som salde biljetterna till oss sagt. "yes yes, big bus". Efter en stund insag vi nog att sa inte var fallet och till var forvaning stannade vi en stund senare vid en annan buss som stod stilla vid vagkanten och en massa vita manniskor svarmade runt den. Tydligen var det en minibuss till samma foretag. De var 13 personer i dem minbussen som hade saten for 9 personer, sa hade aven varan buss men pa nagot vis lyckades de trycka in packning och 13 personer till i var lilla buss. Detta kanske fungerar bra om man ar liten vietnames men nar det ar 15 stora vasterlanningar ar det inte lika latt. vi tog oss fram till gransen iallafall och vidare. Men det var trangt och till sist kom vi fram till farjan som skulle ta oss ut. Det blev en 10 timmar resdag av en tankt 7 timmars resdag.

Phu Qouc ar valdigt trevligt, det ar inte speciallt valutvecklat och turismen kommer nog tillta har. Nu har var taxi kommit och vi ska idag flyga till Ho Chi Minh. Sa nu maste jag springa!!

Ha det och Adam + Malin, Lycka till! FB ar blockat har i vetnam sa maila nar chikis har kommit!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback