nu var det lange sedan...

Ja, det var det verkligen. Minns inte ens nar jag skrev sist men tydligen sa var det nar vi var i Singapore. En helt enormt intressant stad som jag garna ser mer av. Vi gjorde egentligen inte sa mycket dar. Minns faktiskt knappt vad vi gjorde, antar att det blir sa nar det ar lange sedan man skrev.

Nasta stopp var iallafall Siem Reap och templena i Angkor Wat. Helt grymt! Tempel nastan 800 ar gammla eller mer i djungeln. Tokigt varmt, men vi hyrde cyklar och cyklade runt och kollade in hogpunkterna och det var en underbar upplevelse. Om kvallarna gled vi runt pa stadens markand och svalkade oss i poolen, det var den kallaste poolen vi upplevt sen tasmanska havet.

Nasta stopp var Phnom Penh, Huvudstad och sen finns det inte sa mycket mer att saga om den staden. Inte speciellt fin eller charmande. Utan mer hard och gra. Det hander dock saker dar sa det skulle vara intressant att aka tillbaka om 10 ar och se skillanden. Basta stallet var promenaden vid mekongfloden. Dar kandes det lite charmigt och fint. Passade aven pa att besoka S21 (sakerhetspolisens forhorsfangelse under de roda khmerna) Och det var valdigt mycket verklighet for en dag. Inte en rolig upplevelse men ack sa viktig.

Vi har du dragit oss vidare till Sihanoukville, Kambodjas phuket. Har ar det lite gronare men anda valdigt fattigt. Sanden ar vit och havet fullt med manter sa vi har mest badat i poolen. Vi laser bocker och ligger i skuggan. Pa Sondag drar vi vidare till Vietnam.

I Singapore kopte vi varsin iphone 4, tyvarr gar dert inte att uppdatera blogg via den sa det kommer inte bli sa mycket skrivet under de sista 35 dagarna av resan och nar jag kommer hem byter jag nog till wordpress for nasta aventyr. Sa om ni undrar hur vi har det och var vi ar, skicka ett mail =) uppdaterar lite da och da for den som inte vagar maila...

Ha't

Kommentarer
Postat av: Adam

Hej Johan! kul med ett inlägg igen, hoppas ni har det fortsatt bra på resan. Börjar närma sig att landa i Sverige igen. Vår resa här hemma med bebis närmar sig också, imorgon är den beräknade förlossningsdagen. Får se om det blir en påskhare som kommer ut ;) Synd att det inte blivit så många bilder på slutet i bloggen men ser fram emot att få se dem när ni kommit hem. Take care!

2011-04-19 @ 16:40:08
URL: http://chicharito.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback